Výluka na trati 290 Olomouc - Šumperk

2.1.2020   Jana Vohralíková   Aktuality  



Provozovatel dráhy - Správa železniční dopravní cesty, s.o. vyhlásil na trati č. 290 Olomouc - Šumperk ve dnech od 10. ledna do 29. února 2020, denně vždy od 8:00 hod. do 18:00 hod. výluku traťové koleje v úseku Olomouc hl.n. - Šternberk.

Dopravce České dráhy, a.s. proto musí po dobu výluky všechny vlaky ve vyloučeném úseku na trati č. 290 nahradit náhradní autobusovou dopravou.

Podrobnosti k výluce jsou uvedeny v přiloženém výlukovém jízdním řádu.

Upozornění pro cestující z/do Hlušovic, kdy je po dobu výluky zavedena Linka H – zastávkový spoj - jede ze zastávky Hlušovice do stanice Bohuňovice a opačně. Ve stanici Bohuňovice je zajištěn přestup z/na BUS ze/ve směru Olomouc hl.n. Cestující jedoucí ze zastávky Hlušovice do stanice Olomouc hl.n. a opačně nedoplácí jízdné za jízdu oklikou přes Bohuňovice.

Upozornění pro cestující z/do Štarnova: zastávka náhradní autobusové dopravy bude přemístěna na hlavní silnici u odbočky k obecnímu úřadu.

Informace k výluce najdou cestující na našich stránkách www.cd.cz/omezeniprovozu. Případné dotazy zodpoví i operátoři zákaznické linky 221 111 122.


Všem cestujícím se velice omlouváme za komplikace způsobené výlukou a děkujeme za pochopení.

Od 1. března 2020 budou následovat nepřetržité výluky, ke kterým Vám zašleme informace v průběhu února 2020.


 

Soubory ke stažení

  • VJŘ 290_Olomouc_Šternberk.pdf
  • Máte dotaz?

    Napište nám